колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

За сите прашања и други информации Ви стоиме на располагање:


Васко Митев
раководител на одделението и претседател на управата на ИЛИРИКА д.д., Словенија
Телефон +389 2 3296 853
Мобилен телефон +389 75 248 027
E-пошта vasko.mitev@ilirika.com.mk


ПРАТЕТЕ ПОРАКА