колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

Табела на цени на фондовите

 

Движење на удел - 12.11.2018

Име на фонд Цена на удел (МКД) Цена на удел (ЕУР) Денес Оваа година 1 година 3 години 5 години
ИЛИРИКА Кеш Фонд 1.167,35240 18,98 0,01% 1,55% 1,80% 5,93% 13,13%
ИЛИРИКА Глобал Растечки Пазари 70,82560 1,15 -1,11% 5,05% 5,55% 25,72% 54,21%
ИЛИРИКА Југоисточна Европа 59,16740 0,96 -0,68% 10,44% 10,54% 58,75% 65,62%