колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

Искуството покажува дека работењето со хартиите од вредност бара стручна експертиза, за да се овозможи задоволителен принос и заштита од ризик. Менаџирањето на едно портфолио бара време, информации, знаење и работа, кои повеќето потенцијални инвеститори ги немаат. Поради тоа, овозможуваме услуга за раководење на клиентско портфолио со кое се инвестира на Македонската берза.


Со оваа услуга добивате:

 

Во прилог можете да преземете примерок од договорот и општите услови за водење на индивидуално портфолио.