колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

Портфолио менаџментот е најпогоден, ефикасен, безбеден и дискретен начин на инвестирање на берзите. Ние знаеме колку е скапоцено вашето време и затоа вашиот личен, семеен и корпоративен имот одговорно и транспарентно го управуваме. Наместо вас, за вас.

Зошто управување на имот?