колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

ЗОШТО ИЛИРИКА?
НАЈДОБРИТЕ НИ ВЕРУВААТ!Нашата сестринска компанија ИЛИРИКА д.д. во Словенија беше консултант на клиентите во најголемите и најзначајните превземања во изминатите години.


ИЛИРИКА д.д. успешно изврши над 80 проценти од сите регионални M&A трансакции на страната на купувачите.