колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

Закажете бесплатен информативен состанок во седиштето на компанијата ИЛИРИКА Фунд Менаџмент А.Д. Скопје на бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8 во Скопје.

Со задоволство ќе ви помогнеме лично, по телефон или по електронска пошта ако имате какво било прашање во врска со управувањето на имотот или ако ви се потребни дополнителни информации.

Ви стоиме на располагање секој работен ден од понеделник до петок од 8:30 до 16:30 часот

Доверете им го управувањето со имотот на експертите!


ПРАТЕТЕ ПОРАКА

Јавете се или посетете нè во седиштето на компанијата.

Коста Костадиновски
извршен директор
Телефон: +389 2 321 58 40
е-пошта: kosta.kostadinovski@ilirika.com.mk