колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

За купување или продавање на акции и обврзници, контактирајте нè секој работен ден од 8:30 до 17:30 часот:

  • на телефонските броеви: +389 2 329 68 56; +389 2 329 68 53
  • на електронска пошта: gordana.bogeska@ilirika.com.mk или leonid.decev@ilirika.com.mk

Дали сте подготвени за тргување?


ПРАТЕТЕ ПОРАКА Отворете сметка за тргување со акции

Јавете се или посетете ја нашата канцеларија

ИЛИРИКА Инвестментс А.Д. Скопје
Телефон +389 2 329 68 56
+389 2 329 68 53
E-пошта info@ilirika.com.mk