колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

За дополнителни информации за инвестициските фондови на ИЛИРИКА можете да не контактирате секој работен ден од 8:30 до 16:30:

  • На телефонскиот број: +3892 3215 840
  • На електронска пошта: info-fond@ilirika.mk

Дали сте подготвени за инвестирање?


Поставете прашање Пристапете во фонд

Јавете се или посетете ја нашата канцеларија

ИЛИРИКА Фунд Менаџмент А.Д. Скопје
Телефон +389 2 3215 840
E-пошта info-fond@ilirika.mk