колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  
ИЛИРИКА, со сестринските компании е присутна на македонскиот, словенечкиот, хрватскиот и српскиот пазар.


Macedonia Slovenia Srbija Croatia

МАКЕДОНИЈА

ИЛИРИКА Инвестментс А.Д., Скопје

Берзанско посредување, корпоративни финансии


Бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3296 853

E-пошта: info@ilirika.com.mk

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 17:30 часот


ИЛИРИКА Фунд Менаџмент А.Д., Скопје

Инвестициски фондови, управување со имот


Седиште: Бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3215 840

E-пошта info-fond@ilirika.com.mk

Работно време:: понеделник-петок од 8:30 до 16:30 часот


Словенија

ILIRIKA d.d.

Берзанско посредување, управување на имот, корпоративни финансии

Седиште: Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana,
Slovenija

Телефон: +386 (1) 300 22 50

E-пошта : info@ilirika.si

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:30 часот


ILIRIKA DZU d.o.o.

Заеднички фондовиСедиште: Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana,
Slovenija

Телефон: +386 (1) 300 22 90

E-пошта:info.dzu@ilirika.si

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:30 часот


Србија

ILIRIKA Investments a.d., Beograd

Берзанско посредување, управување на имот, корпоративни финансии

Седиште: Knez Mihailova 11-15/V, 11000 Beograd

Телефон: +381 (11) 330 1000

E-пошта:info@ilirika.rs

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 22:00 часот


ILIRIKA DZU a.d., Beograd

Заеднички фондовиСедиште: Knez Mihailova 11-15/V, 11000 Beograd

Телефон: +381 (11) 330 1079

E-пошта:info-fond@ilirika.rs

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 17:00 часот


Хрватска

ILIRIKA Investments d.o.o.

Заеднички фондови

Седиште: Jurišićeva 12, 10000 Zagreb, Hrvatska

Телефон: +385 (1) 480 80 60

E-пошта:fond@ilirika-invest.hr

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:00 часот