колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  
За нас

Како врвната брокерска куќа во Македонија, го одржуваме највисокото ниво на инвестициски услуги на Македонскиот пазар. Комплетната понуда на нашите врвни инвестициски услуги ја надополнуваме со деловни и инвестициски можности на странските пазари, согласно со тоа што го дозволува законот.


Macedonia Slovenia Srbija Croatia

МАКЕДОНИЈА

ИЛИРИКА Инвестментс А.Д., Скопје

Берзанско посредување, корпоративни финансии


Бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3296 853

E-пошта: info@ilirika.com.mk

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 17:30 часот


ИЛИРИКА Фунд Менаџмент А.Д., Скопје

Инвестициски фондови, управување со имот


Седиште: Бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3215 840

E-пошта info-fond@ilirika.com.mk

Работно време:: понеделник-петок од 8:30 до 16:30 часот


Словенија

ILIRIKA d.d.

Берзанско посредување, управување на имот, корпоративни финансии

Седиште: Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana,
Slovenija

Телефон: +386 (1) 300 22 50

E-пошта : info@ilirika.si

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:30 часот


ILIRIKA DZU d.o.o.

Заеднички фондовиСедиште: Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana,
Slovenija

Телефон: +386 (1) 300 22 90

E-пошта:info.dzu@ilirika.si

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:30 часот


Србија

ILIRIKA Investments a.d., Beograd

Берзанско посредување, управување на имот, корпоративни финансии

Седиште: Knez Mihailova 11-15/V, 11000 Beograd

Телефон: +381 (11) 330 1000

E-пошта:info@ilirika.rs

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 22:00 часот


ILIRIKA DZU a.d., Beograd

Заеднички фондовиСедиште: Knez Mihailova 11-15/V, 11000 Beograd

Телефон: +381 (11) 330 1079

E-пошта:info-fond@ilirika.rs

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 17:00 часот


Хрватска

ILIRIKA Investments d.o.o.

Заеднички фондови

Седиште: Jurišićeva 12, 10000 Zagreb, Hrvatska

Телефон: +385 (1) 480 80 60

E-пошта:fond@ilirika-invest.hr

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:00 часот
Наша визија и менаџмент на компанијата

На сите пазари каде што сме присутни, како високо-стручна финансиска институција обезбедуваме лична, ефикасна и комплетна услуга која ги исполнува барањата на дури и најпребирливите клиенти.
Со нашата стручност, знаење и богато искуство им пружаме на инвеститорите чесно, сигурно и промислено управување со имот. При тоа, секогаш сме флексибилни и подготвени за реакција.


Менаџмент на компанијата:

Васко Митев, Извршен директор

Лична карта

Лична карта


Назив ИЛИРИКА Инвестментс А.Д., Скопје
Седиште Бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8, 1000 Скопје
Телефон +389 2 3296 853
Телефакс +389 2 3213 785
E-пошта info@ilirika.com.mk
Работно време 8:30 - 17:30
Година на формирање 2005
Број на вработени 5
Даночен број 4030005557470
Матичен број 6012248
Основен капитал 75.000,00 ЕУР
Извршен директор Васко Митев
Банкарска сметка НЛБ Тутунска банка: 210-060122480128
Основна дејност Посредување во работењето со хартии од вредност


Документи на компанијата


Потребна ви е помош или дополнителни информации? Јавете се на 02 329 6853 или пишете на info@ilirika.com.mk.