колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

ИЛИРИКА ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

ИЛИРИКА Југоисточна Европа е акциски фонд, кој активно инвестира во регионот, со посебен акцент на берзите каде што се присутни сестринските компании на ИЛИРИКА.


Погоден за смели инвеститори

Стапка на ризик: 5/7

Движење на удел - 18.09.2019

Име на фонд Цена на удел (МКД) Цена на удел (ЕУР) Денес Оваа година 1 година 3 години 5 години
ИЛИРИКА Југоисточна Европа 56,28010 0,92 0,14% 4,93% -2,90% 31,48% 35,62%
Одбери датум:

Документи

Погледнете ги сите значајни документи за фондот
ИЛИРИКА ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

Повеќе   

Постапки и формулари

Запознајте се со сите важни постапки (пристап во фондот, пренос на удели на фондот во друг фонд, итн.)и формулари.

Повеќе   
Општи податоци за фондот

Назив на фондот ИЛИРИКА Југоисточна Европа
Тип на фонд Акциски фонд
Влезни трошоци Макс. 5%
Излезни трошоци 0,00%
Провизија за управување 3,00% годишно
Трансакциска сметка на фондот 210062494500377