колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  

ИЛИРИКА ГЛОБАЛ РАСТЕЧКИ ПАЗАРИ

Фондот ИЛИРИКА Глобал Растечки Пазари е глобален акциски фонд, кој инвестира во акции на светски познати компании. Со него учествувате во добивките на врвните компании како што се Apple, Microsoft, Coca Cola и други.

Погоден за смели инвеститори

Стапка на ризик: 5/7

Движење на удел - 18.09.2019

Име на фонд Цена на удел (МКД) Цена на удел (ЕУР) Денес Оваа година 1 година 3 години 5 години
ИЛИРИКА Глобал Растечки Пазари 71,86000 1,17 0,04% 13,00% 1,27% 26,29% 43,66%
Одбери датум:

Документи

Погледнете ги сите значајни документи за фондот
ИЛИРИКА ГЛОБАЛ РАСТЕЧКИ ПАЗАРИ

Повеќе   

Постапки и формулари

Запознајте се со сите важни постапки (пристап во фондот, пренос на удели на фондот во друг фонд, итн.)и формулари.

Повеќе   
Општи податоци за фондот

Назив на фондот ИЛИРИКА Глобал Растечки Пазари
Тип на фонд Акциски фонд
Влезни трошоци Макс. 5%
Излезни трошоци 0,00%
Провизија за управување 3,00% годишно
Трансакциска сметка на фондот 210062494500280