колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  
За нас

Покрај фондовите со регионални инвестиции, нудиме и фондови со глобални инвестиции. На тој начин, на инвеститорите во Македонија им нудиме широк спектар на инвестициски можности на пазарите на капитал.


Macedonia Slovenia Srbija Croatia

МАКЕДОНИЈА

ИЛИРИКА Инвестментс А.Д., Скопје

Берзанско посредување, корпоративни финансии


Бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3296 853

E-пошта: info@ilirika.com.mk

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 17:30 часот


ИЛИРИКА Фунд Менаџмент А.Д., Скопје

Инвестициски фондови, управување со имот


Седиште: Бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8, 1000 Скопје

Телефон: +389 2 3215 840

E-пошта info-fond@ilirika.com.mk

Работно време:: понеделник-петок од 8:30 до 16:30 часот


Словенија

ILIRIKA d.d.

Берзанско посредување, управување на имот, корпоративни финансии

Седиште: Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana,
Slovenija

Телефон: +386 (1) 300 22 50

E-пошта : info@ilirika.si

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:30 часот


ILIRIKA DZU d.o.o.

Заеднички фондовиСедиште: Slovenska cesta 54a, 1000 Ljubljana,
Slovenija

Телефон: +386 (1) 300 22 90

E-пошта:info.dzu@ilirika.si

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:30 часот


Србија

ILIRIKA Investments a.d., Beograd

Берзанско посредување, управување на имот, корпоративни финансии

Седиште: Knez Mihailova 11-15/V, 11000 Beograd

Телефон: +381 (11) 330 1000

E-пошта:info@ilirika.rs

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 22:00 часот


ILIRIKA DZU a.d., Beograd

Заеднички фондовиСедиште: Knez Mihailova 11-15/V, 11000 Beograd

Телефон: +381 (11) 330 1079

E-пошта:info-fond@ilirika.rs

Работно време: понеделник-петок од 8:30 до 17:00 часот


Хрватска

ILIRIKA Investments d.o.o.

Заеднички фондови

Седиште: Jurišićeva 12, 10000 Zagreb, Hrvatska

Телефон: +385 (1) 480 80 60

E-пошта:fond@ilirika-invest.hr

Работно време: понеделник-петок од 8:00 до 17:00 часотНаша визија и менаџмент на компанијата

На сите пазари каде што сме присутни, како високо-стручна финансиска институција обезбедуваме лична, ефикасна и комплетна услуга која ги исполнува барањата на дури и најпребирливите клиенти.
Со стручноста, знаењето и со богатото искуство на инвеститорите им обезбедуваме чесно, сигурно и промислено управување со имот. При тоа сме флексибилни и подготвени за реакција.


Менаџмент на компанијата:

Коста Костадиновски, Главен извршен директор

 


Јован Дојчиновски, Извршен директорЛична карта

Лична карта


Назив ИЛИРИКА Фунд Менаџмент А.Д., Скопје
Седиште Бул.Св.Климент Охридски 45, кат 1, локал 8, 1000 Скопје
Телефон +389 2 3215 840
Телефакс +389 2 3215 878
E-пошта info-fond@ilirika.com.mk
Работно време 8:30 - 16:30
Година на формирање 2007
Број на вработени 4
Даночен број 4030007642203
Матичен број 6249450
Основен капитал 500.000 ЕУР
Главен извршен директор Коста Костадиновски, kosta.kostadinovski@ilirika.com.mk
Извршен директор Јован Дојчиновски, jovan.dojcinovski@ilirika.com.mk
Тековна сметка НЛБ Тутунска банка: 210-0624945001-83
Основна дејност Управување со инвестициски фондови


Јавни објави


Потребна ви е помош или дополнителни информации? Јавете се на 02 321 5840 или пишете на info-fond@ilirika.com.mk.