колачиња

Оваа интернет страна употребува колачиња заради собирање на податоци за посетите. Изберете можност »Продолжи« или на овој линк исклучете ја употребата на колачиња. Продолжи
  MK  
ИЛИРИКА Инвестментс АД е членка на Македонската Берза уште од 2005 година, а според остварениот промет на берзата, повеќе години е водечка брокерска куќа во Македонија. Довербата на нашите клиенти ја оправдуваме со сигурен, стручен и професионален пристап, чиј резултат е постојан раст на прометот, бројот на трансакциите и на пазарниот удел на македонскиот пазар на капитал. Со посредување при купувањето или продажбата на различни финансиски инструменти на инвеститорите им овозможуваме да остварат добивки на домашниот пазар на капитал, и на избраните пазари во балканскиот регион.